Trenger du hjelp til å få
utført et oppdrag?
Vi i Superhandy kan bistå i mange forskjellige typer oppdrag, både for bedrifter og privatpersoner. Vi tar på oss ulike typer oppdrag, blant annet byggklargjøring, renhold, transport, montering og flytteoppdrag.
La oss bli kjent
Om oss
Vi hjelper ressurspersoner ut i arbeid
Superhandy er en ideell aktør, noe som betyr at vi ikke tar utbytte av overskudd. I stedet bruker vi fortjenesten til å heve kompetansen til våre ansatte.
Vi tenker annerledes når vi rekrutterer og følger opp våre ansatte. Hos oss er mennesket i sentrum. Ut over å gi de ansatte lønn, legger vi vekt på å følge opp de rammene i deres privatliv som påvirker om de lykkes med å være i arbeid. Hos oss får ansatte opplæring og kompetanseløft. Vi gir alle en sjanse.
Dagtid – Kveldstid – Helg
Tjenester
Vi tilbyr hagearbeidstjenester som rydding av avfall og klipping av plen. Hagen din vil alltid være i topp stand med vår profesjonelle hjelp.

Hagerydding, klipping

Utfører enkle malerarbeid både innendørs og utendørs med høy kvalitet. Vi oppdaterer interiøret i ditt hjem eller utseendet på bygningen på en ryddig og pålitelig måte.
Enkle maleoppdrag
Effektiv rydding og fjerning av byggavfall på byggeplasser samt rengjøring i hjemmet. Vi sikrer renhet og sikkerhet for arbeidere, miljøet og ditt hjem.
Rydding på byggeplasser
Vi utfører tilpassede oppdrag basert på dine spesifikke behov og ønsker. Uansett hva du trenger hjelp med, finner vi en løsning som passer deg.
Hva vi kan
Hvordan vi jobber
Hvorfor velge Superhandy?
Evalueringer gjort blant våre kunder viser at de er veldig fornøyd med jobben vi utfører. Vår bedrift består av løsningsorienterte mennesker som gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med det du trenger.
Sett bort fra kvaliteten på vårt arbeid, er samfunnsverdien som skapes en av kundenes største motivasjonsfaktorer for å bruke Superhandy til å utføre oppdrag.

Vi hjelper ressurspersoner ut i arbeid
Superhandy er en ideell aktør, noe som betyr at vi ikke tar utbytte av overskudd. I stedet bruker vi fortjenesten til
å heve kompetansen til våre ansatte.
Vi tenker annerledes når vi rekrutterer og følger opp våre ansatte. Hos oss er mennesket i sentrum. Ut over å gi de ansatte lønn, legger vi vekt på å følge opp de rammene
i deres privatliv som påvirker om de lykkes med å være
i arbeid. Hos oss får ansatte opplæring og kompetanseløft. Vi gir alle en sjanse.
Vårt ideal er sterk gjennomtrekk blant de ansatte.
Vi ønsker å ansette mange nye folk som trenger å få erfaringer og en fot innenfor arbeidslivet, og vi ønsker å hjelpe dem slik at de skal komme seg videre i trygge og givende jobber. Når de ansatte forlater oss, vet vi at de har fått kompetansen og mestringen som skal til for å lykkes på sikt.
En fot innenfor arbeidslivet
Hva folk sier om oss
kundeanmeldelser
Superhandy hjalp meg med å flytte til en ny leilighet. Flere personer kom, pakket alle tingene i esker og flyttet dem til den nye adressen. Alt gikk bra.

Lars
Lillestrøm
Jeg kontaktet SuperHandy for hjelp på anbefaling fra en venn. De gjorde rengjøring etter oppussingen, hjalp til med å rydde opp i hagen og klippet gresset.
Else
Oslo
Jeg kontaktet dem for hjelp med rengjøring, og det ble gjort godt og grundig. Neste gang vil jeg også be om hjelp her.
Kari
Oslo
Jobber med høy kvalitet
Gjør det raskt
Sosialt orientert selskap
Gode håndverkere
Kafe Campus
Instagram
LinkedIn
YouTube
+47 993 76 455
©2024
Privacy Policy
Terms of service